Category Archives: Crita Seri

PANANDHANGE KAWULA

I. PANANDHANGE KAWULA SINAWUNG ING SEKAR SINOM Purwakaning atur amba Umatur ing ngarseng sami Tiyang alit sumrambahnya Amenangi jaman niki Satuhu melas yekti Kasengsaya kang kadlarung Sinandhang pra kawula Kawontenan sarwa krisis Regen awis, samubarang kedah ngaya Keraos-raos bentennya Kang … Continue reading

Posted in Crita Seri | Leave a comment