Category Archives: Crita Remaja

Simbah Putriku

Geguritan Dening : Nini Klenyem Simbah Putriku Mbah…, jare aku biyen nyusu sliramuMerga adhiku lanang selak kesusu metuOra mokal yen tresnamu wutah neng akuNganti aku wis tuwa isih tak rasakke neng atikuTak suwun ya mbah gunging pengapuramuSupaya ilang dosa kaluputanku … Continue reading

Posted in Crita Remaja | Leave a comment