Category Archives: Macapat

Sinta lan Trijotho ing Taman Soka

Tembang Macapat Dening : Nini Klenyem Sinta lan Trijotho ing Taman Soka Ketawang Mijil Wigaring Tyas Dhuh Trijotho kang ingsun tresnani Tyas ingsun ngendhelong Gek njur kapan sinuwun tedhake Rawuh mapag marang awak mami Kang nandhang prihatin Ing kwasaning mungsuh … Continue reading

Posted in Macapat | Leave a comment