Category Archives: Jagading Lelembut

Saguh Ngrewangi Golek Bandha

Jagading Lelembut Dening : Nini Klenyem Saguh Ngrewangi Golek Bandha Crita iki aku mung entuk saka kancaku, sing wis tetaunan ora ketemu. E lha bareng ketemu ndadak neng nggon sripah padha dene layat, dadi ya mung winates banget anggone bisa … Continue reading

Posted in Jagading Lelembut | Tagged , , , , , , , , , , | Leave a comment